26 Temmuz 2011 Salı

Rengarenk döndüm :)

Herkese merhaba, 

Blogumu açtıktan sonra tatildi işlerin yoğunluğu derken bir türlü yazmaya fırsat bulamadım. Ama bu süreçte oje almayı sürdürmedim değil :) Üstelik yeni tasarımlar da denedim tırnağıma. Tabii ki bir çoğunu takip ettiğim bloglardan uyarlayarak yaptım. Bazılarını paylaşacağım sizinle. 

Ünlülerin elleri projemi de hızlanırmayı düşünüyorum. Şu an elimde şeker mi şeker bir şarkıcı olan Eylem'in elleri mevcut. En kısa zamanda düzenleyip sizlere aktaracağım. 

Tatil döneminde yurtdışından gelen kuzenim bana renk renk ojeler almış. Onları da sizlere göstereceğim. 

Gelelim günün incilerine :)

Beşiktaş oje konusunda gerçekten tam bir cennet semt. Mağaza çeşitliliği olunca oje çeşitliliği de bol oluyor. Bugün yine bir kozmetik mağazasının önünden geçerken gördüğüm yeni renklere bayıldım. 

Aranızda bilenler vardır bilmeyenler de olabilir. Woo adında bir marka. İki sene kadar önce Kuşadası'nda pazar gezmesi yaparkan almıştım ilk Woo ojelerimi. O zamanlar bu kadar oje hastalığım da yoktu aslında ama o renklere bayılmıştım. Beşiktaş'ta bahsettiğim bu mağaza da neredeyse bütün Woo serisini getirmiş. Pastel tonlar o kadar harika görünüyor ki kendinizi tutamayacaksınız eminim. :)
Ben daha önce de aldığım için bugün sizlere yeni aldığım 3 ojeyi gösteriyorum. Oraya her gittiğimde bir adet alacağım galiba :) 
Ojeleri henüz sürme fırsatım olmadı. Ama sürdüğümde fotoğraf paylaşmayı da düşünmüyor değilim. Özellikle sarısı ve yeşiline bayıldım. Bu arada belirtmem gerekirse tonlar burada göründüğünden biraz daha mat. Numaralarını merak edenler olursa,  
Yeşil:624 , Turuncu: 622, Sarı: 589

1 yorum:

  1. Çok güzel renkleri vardır. En sevdiğim sarı renk ojeyi almışsın. (:

    YanıtlaSil