1 Ağustos 2011 Pazartesi

""Hayat (rengarenk) devam eder"

Herkese renkli günler.
Yaz sıcakları bizi baymaya devam ederken, sizlere daha önce bahsettiğim bi çalışmaya ilk adımı atmak istiyorum. 

Geçenlerde Murat Boz'un Kuruçeşme Arena'daki konserindeydim. Kısaca konserden bahsedeceğim. Muhteşemdi :) 

Konserin süper ortamında eğlenirken hepimizin tanıdığı, şarkılarıyla coştuğumuz Eylem'e rastladım. O kadar renkli, o kadar güzeldi ki. Önce yeni albümü için tebrik ettim, sonra cıvıl cıvıl halini blogda sizlerle paylaşmak için izin aldım. O da beni kırmadı ve elleriyle poz verdi :) 

Yanımda fotoğraf makinesi olmadığı için cep telefonuyla çektiğimiz bir görüntü ama Eylem'in rengini hiç bozmadı:) 

Tırnaklarından bahsedecek olursam, sizlerin de gördüğü gibi bütün tırnaklarında farklı renkte ışıltılı ojeler vardı. Çekilen açı kötü olduğu için diğer eli görünmüyordu. Ama mavili yeşilli tonlarda ojelerde vardı. Üzerindeki rengarenk kıyafetle çok güzel örtüşmüştü elleri. Bakımlı tırnaklarından söz etmeme bile gerek yok :)


Belki marjinal gelebilir sizlere her tırnağa farklı oje sürmek. Ama kıyafetlerinizle kombine edebilirseniz çok şık duruyor. Tabi sürdüğünüz renklerin de birbiriyle yakışması önemli. 


Buradan tekrar Eylem'e çok teşekkür ediyorum samimiyeti için. Ve bir parça da katkım bulunsun diyerek sizlere onun yeni albümünün çıkış parçasını paylaşıyorum. 


Hayat "rengarenk" devam eder :)

3 yorum:

  1. bence gayet güzel. Teşekkürler canım <3 (:

    YanıtlaSil
  2. Keşke onun da ojelerinin numaralarını alsaydın :D hehe şaka şaka :) Fotoğrafın kalitesi değil içeriği önemliydi burada :)

    bana da beklerim bu arada laldillerinsesi.blogspot.com

    YanıtlaSil