5 Temmuz 2011 Salı

Yaz geldi artık Temmuz :)

Herkese merhaba :)

Haziran ayını çoktan geçmemize rağmen henüz yazı tadamamıştık. Havaların iç karartıcılığı eminim hepinizin ruhuna da yansımıştır benim gibi. Tam da böyle zamanlarda en iyi ortak renkli ojeler olur insana :)

Temmuz ayının başlarında olduğumuz şu günlerde havalar da iyi gidiyor. Umarım bu şekilde gider. Işıl ışıl havalar ışıl ışıl ojeler eşliğinde :)


Oje severler bilirler, Flormar bu sene oje çeşitliliğinde sınırları zorluyor. Çünkü ciddi anlamda geniş bir renk çeşitliliği sunuyor bizlere. Neon Colors serisinde her kıyafetinizle kullanamayacağınız, ama kullandığınızda da tüm dikkatleri tırnaklarınıza çekecek görünümler elde edebilirsiniz.Bende de neredeyse her rengi var itiraf edeyim :)


Henüz tüm ojelerimi çekim için hazırlayamadım. Ama bugün size yeni aldığım ve renklerine bayıldığım iki ojeden bahsedeceğim.




Bir tanesi Flormar'ın Neon Colors serisinden N006 - Sarı ojesi. Bir oje klasiği olarak tek katta tam olarak sonuç almanız biraz zor. Şahsen ben alamadım. Ama iki katta gerçekten çok güzel bir görüntüsü var. Adı gibi neon :) 

Tek olarak size çok fosforlu bir renk gibi görünürse, artık her yerde bulabileceğiniz nail art ojeleri ile renkli ya da siyah desenler yapabilirsiniz. 
Önümüzdeki günlerde yine Flormar'ın Nail Art serisinden de örnekleri göstereceğim zaten.








Her zaman renkli ojeler kullanamıyoruz malesef. Bana kalırsa sürmek istediğimiz ojeler bile ruh halimizin bir göstergesi. Tabii ki kıyafet seçimlerimiz de oje seçimlerimizi etkileyen en büyük etkenlerden. Tahmin edebiliyorum ki bir çoğunuzun favorisi kırmızı ve tonlarıdır :)


Bugün aldığım ojelerden bir diğeri de yine Flormar'ın bir ojesi. Renk kartelasından 344 numaralı ojesi. Çok hafif koyu tonda bir bej gibi dursa da iki katta açık bir bej görüntüsü veriyor tırnakta. Sade, şık, klasik bir görüntüsü var aslında. Ben renkli ojeleri her zaman tercih ettiğim halde benim hoşuma gitti. French için de çok şık durabilir bu arada.

Aslına bakarsanız elinizdeki tüm ojeleri değerlendirmek size kalmış. Örneğin ben bu oje ve bordo tonlarında bir ojeyle French yapmayı düşünüyorum :) Renkleri birleştirmek ve ortaya yeni bir şeyler çıkarmak tamamen sizin yaratıcılığınızda :)


Şimdilik hoşçakalın :)

1 yorum:

  1. Ben neon renklerin altına mutlaka bir kat beyaz oje sürerim canım (:
    mucks<3

    YanıtlaSil